Något tips`?

Nu på dagarna är det alldeles för varmt för Maja att ligga i sin åkpåse! och ändå lite för kallt för att inte sitta på något varmt så nu undrar jag om ni har något tips på något dom sitter på, kanske ni vet en billig sida/ställe man kan betälla fina fårskinn eller något liknande! Man ska tydligen köpa äkta vara då det luftar och aldrig blir för kallt eller varmt! Såg att det fanns ute på grönsöslott men det var från deras egna får och kostade runt 2 tusen men det betalar jag inte!

Har ni kollat på konsumentverket.se och sett om era barnvagnar är godkända? Våran var inte med :(


Kommentarer
Postat av: Emelie w

Jag har emil gamla fårskinn hemma.. Det kanske går att poppa till lite, färga rosa? :)

2010-04-08 @ 21:14:57
Postat av: mikaela

Köpte sådan lurvig sak(ej äkta men prisvärd) från ikea och har haft till olivia och adrian, delade på den och använder fortfarande i cykelvagnen fungerar mycket bra...var kul att träffa maja...ha d gott sålänge..kram mikaela

2010-04-08 @ 23:21:07
Postat av: Anonym

I ikeas pälsar finns kvalster och bör inte användas till barnen, ökar risk för allergier (har stått i flera tidningar). På babyproffsen säljer dom pälsar som ska vara godkända,i allafall var dom för 7 mån sedan, eller? DOm kostade något på 3-400kr (extra pris) då.

2010-04-09 @ 08:14:07
Postat av: Karin

ta på henne lite mindre kläder under istället kasnke, slipper du lägga ut pengar på något hon inte kommer använda så länge ändå!:)

2010-04-09 @ 11:39:05
URL: http://karinlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback