2009 och 2010 here we come

2009-12-31 @ 23:33:30
Oj.. hur ska man sammanfatta året som har varit??!! Händelserikt... det har varit det bästa året som har hänt mig eftersom att Maja kom till världen och det har varit det jobbigaste året både psykiskt och fysiskt!
Jag har lärt känna massa trevliga personer som kommer stå mig nära resten av livet och jag har träffat på dom mest falskaste personerna, sånna som visar sig så trevliga och snälla utåt men som sedan kryper in i sina små hus och väsar klorna som dom senare ska hugga en i ryggen med!!!!
huvale säger jag bara.

Jag tror hur som helst att år 2010 kommer bli ett fantastiskt år.. hur säger man? år 10? Om man är född år 2010, är man en 10:a då? Maja är ju en 09:a och jag en 86:a.. hmm....

Zadia hinner nog inte få barn innan kl 24:00 så hon får nog en 10:a :)

Detta räcker för mig..

Tja tja


Bebisträff :)

2009-12-28 @ 11:03:31
Hellu!!
Jag ska snart ner på stan för att se om jag hittar en overall till Maja! Har letat sådär i tre månader och inte hittat någon! Varför har dom inte varma overaller till bebisar??

Sen klockan 13 ska jag till Emelie och dit ska också Elin och Liljalie, kul att se lillan :D

Nu har jag börjat använda sittvagnen till Maja, hon fick inte plats i liggdelen längre eftersom att åkpåsen tar sån plats! Hon trivdes väldigt bra i sittvagen iaf :)

Vi hörs sen..

XOXO

bellas reunion party

2009-12-26 @ 10:45:05
Haha Sandra var här igår och mixrade lite med min Spotify, hon har gjort en mapp som heter Bellas reunion party! Låtar som jag ska träna på inför min första utgång!
Vet inte när den blir men jag lovar att jag ska kunna alla dessa låtar utantill!
Sandra fick chocken när hon frågade mig vilka låtar jag trodde var poppis, RapDasArmas trodde jag men sandra började skratta och skakade på huvudet! Så nu har hon alltså gjort en lista med Magnus Uggla - jag dansar aldrig nykter, Aqua - Doctor Jones och ACE OF BASE.. VAD ÄR DETTA?? Lyssnar ni på sånt alltså??
Hahaha..

Hoppas ni hade kul igår alla partyprinsessor och partyprinsar


Kram på er

God Jul och god fortsättning

2009-12-25 @ 21:43:48

Vilken fantastisk dag det var igår!
Dagen började med att Jimmy kom på frukost! Han hade med sig paket till Maja från familjen Månsson som bestod av leksaker, docka, bestik och kläder samt en rosa bobby car men den ska Jimmy ha hemma hos honom!
Maja tyckte att det var jätte roligt att öppna sina egna paket, roligast var snöret som man kunde bita på :)         Av Maja och mig fick Jimmy två jätte förstoringar, en på Maja och en på Jimmy och Maja + whisky choklad!



Senare begav sig Maja och jag hem till min syster för är där fira med min familj + Martins familj och det var jätte trevligt!
Maja fick ett litet skrikanfall där ett tag när hon blev trött så jag fick ge mig ut på en kall promenad så att hon kunde somna gott!



Efter Anna Anka och all god mat så kom tomten med Massa paket men bara till barnen eftersom att vi ska resa iväg!
Maja fick en gåstol, gåvagn, förvaringslådor, 2 rosa pallar med förvaring, massa leksaker från märket jabadabadoo, kläder, MASSA mjukisdjur, pengar, klossar som man staplar på höjden, servis med laban!
Har säkert glömt något!

Här kommer lite fler bilder..
Tack för en underbar dag min underbara familj!
Nu ska jag hoppa i säng.. Maja sover i sin säng i natt eftersom att hon ligger och sparkar på mig hela nätterna! I natt vaknade jag av att hon sparkade mig i huvudet.. Jäkla unge :D






Latsidan

2009-12-20 @ 21:55:07
Åhh jag har verkligen lagt latsidan till när det gäller blogga! Spark i röven på mig!

I fredags bar det av till linköping, vi kom iväg runt ett tiden och med detta väglag så var vi framme straxt innan tre!
Vi gick och kollade lite i affärerna, jag köpte FAKTISKT lite kläder till mig själv, skulle köpt ett par skor men inga föll min smak så när jag kom hem så beställde jag ett par nya UGG skor eftersom att dom är dom skönaste och varmaste som finns (fick mina andra sålt)! och visste ni det att Ugg skor är gjorta av lammskinn så man blir aldrig för varm eller för kall i dom, man kan ha dom även på sommaren utan att svettas.. NICE men jag föredrar nog ballerina eller något liknande då!
Ajja vart var vi?? Jo linköping....
Vi gick en sväng inne på Ikea för att köpa lite saker till Maja i julklapp, sen blev det babyproffsen för att köpa en gåstol till Maja och sen så åkte vi till alla inredningsaffärer som finns i närheten, jag handlade lite saker och mamma köpte dessa till Maja

Perfekta att lägga leksaker eller annat i!
Sen i lördags så gick mamma och jag en sväng på stan och jag köpte lite kläder till Maja!
Sen på kvällen gick vi hem till Emelie och Liah och som vanligt var det uppdukat med massa gott, godis, chips/dipp och glass samt fläskfiletoast! Henne kan man lita på.. där snålas det inte :)

Idag är det 4 advent, den 20 december, Liahs 3 månaders dag och detta firades med att emelie och jag + våra döttrar var på stan och shopade IGEN! Nu får det vara bra med julklappar.. tomt på kontot tammetusan :D

I morgon ska jag till bvc med Maja och ta 5 månaders vaccinet + tillväxt! Sen blir det fika + julklappsutdelning hemma hos Emelie med norgebaggen (Johanna) som äntligen kommit hem!!

Puss o Godnatt mina kära läsare

Vad tycker ni?

2009-12-17 @ 18:03:41


Detta är jag när jag är liten! Är Maja och jag lika??


Har försökt att blogga hela dagen men Maja kräver mer och mer uppmärksamhet.. innan kunde hon somna själv på filten men nu när hon ser att jag går lite för långt bort så gråter hon.. jäkla unge :)
Annars är det jäkligt tråkigt idag att man är "fast" hemma, går inte att köra bil och det går framförallt inte gå med vagnen! Men jag gillar snö annars, hoppas det ligger kvar till julafton.
Caroline kommer snart hit och vi ska äta, kanske är dags :) Varm smörgåstårta blir det!

Idag har Maja ätit Majs/potatis puré och det gick ner men jag höll på att spy av både lukten och smaken!

Positiv jag är idag va?? Bäst att sluta innan jag vräker ut ett o annat.. :)

Puss o kram

Snö och kyla

2009-12-15 @ 10:01:20
Åhh vad härligt det är med snö! Men tusan vad läskigt det var igår när vi var ute och gick, det var jätte halt i en nedförsbacke, Både jag och vagnen gled.. USCH det kunde gått illa!

Idag ska vi träffa Emelie och Liah.. tusan vad vi har saknat dom!

Idag drack Maja upp alla ersättning jag gav henne, HALLELULIJA hon kanske har lärt sig nu?? Det är så frustrerande när man märker att hon inte får i sig tillräckligt när hon ammas och när hon har vägrat äta och dricka! Fick ett hormonspray på bvc som skulle öka mjölken igår får se hur det går med det!

Här får ni ett litet smakprov på alla bilder jag har tagit på Maja




Är det sant?

2009-12-13 @ 19:53:24
Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick,
att fjärdarna gnistra och jorden är varm
och himmelen utan en prick?
Vad är det för tid, vad är det för år,
vem är jag, vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever, jag lever! På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst millioner år
på denna enda minut.


Vad mycket julgodis det blev förresten.. mumms.. men jag smakade inte på något, blir godare till julafton

Fy tusan vad trött jag är idag då, blir att ta igen lite sömn i natt!

Tack för en bra dag Mamma och Emelie


Lucia

2009-12-13 @ 10:14:15


Här hemma har jag en liten pepparkaka som är färdig att ge sig av till mormor och morfar och göra julgodis! Knäck och morzartkulor och tryffel, mumms!
Igår hade vi trevlig kväll här hemma med MASSA goá tjejer! Tusan vad jag gillar er!
Ha en bra dag så kanske vi hörs sen?!

Puss Maja och Isabelle

Fredag

2009-12-11 @ 22:45:12
Oj.. fredag igen.. vad tiden går fort!
Snart är första veckan gjord på min "hälso vecka", Ätit nyttigt, motionerat, varit på massage och varit hos frisören!
Det har varit dunder skönt för mig!
Det finns inget härligare än när håret är nyklippt och det luktar SÅ gott så jag var tvungen att köpa ett par glansdroppar som luktade godis..
 Den kan jag verkligen rekommendera, kommer från märket Bed Head! och deras After Party är grym!!

Maja sover och nu ska jag fortsätta att kolla på Idol! Må bästa man vinna!

Här kommer den

2009-12-10 @ 13:42:53
taaadaa


Såå fin så fin.. Det skulle passa bra med ett par lacktights till :) så ser hon ut som mamma :D


Ojoj.. Idag har jag varit på ansiktsmassage! Underbart skönt MEN jag fick en allerigsk reaktion.. Jag var röd/blå i ansiktet, jag blev inte speciellt förvånad eftersom att jag alltid har varit överkänslig mot saker, kanske var dumt av mig att inte meddela massören detta... hon blev iallafall jätte nervös!

Imorgon ska jag till frisören, kan ni ge mig lite insperation??!!

Annars så är det väl rätt så lugnt! Kanske ska börja ge Maja ersättning eftersom att hon inte verkar nöjas med att bara amma och äta mat vill hon ju inte heller! Inatt vakande hon varje timma och skulle äta och på dagarna är hon jätte gnällig! Hon är ju ändå snart 5 månader så att börja med ersättning på kvällen ska väl inte vara så farligt??


Nyårsklänning

2009-12-08 @ 21:23:06

Idag har Maja fått världens finaste nyårsklänning av tant Frida och Marie! gulliga dom! Var riktigt roligt att ha dom på besök!! Hoppas det blir snart igen!
Marie o jag var på stan ett tag o jag köpte detta till Maja:




inget speciellt men lite sköna slapp kläder! Det är inte speciellt praktiskt eller skönt med klänningar varje dag!



Snart två dagar har gått på mitt nya sunda liv och jag känner mig som en missbrukare utan droger (hur nu det känns) men som en rökare utan ciggaretter då :P

Godnatt min kära.. nu ska jag ta mig en kopp the


Don´´t shake your baby

2009-12-08 @ 10:28:08

Skakade sin bebis – åtalas för misshandel

En 22-årig mamma från Bromölla åtalas sedan hon skakat sin bebis så våldsamt att den fick vårdas sjukhus.

Barnet fick blödningar under hjärnhinnan och i ögats näthinnor, rapporterar Kristianstadsbladet.

Den unga mamman kom själv in till sjukhuset i Kristianstad med sin dotter. Till en början trodde läkarna att barnet fått ett epilepsianfall men snart kunde de konstatera att så inte var fallet.

Fick panik när dottern inte slutade skrika

Blödningarna under hårda hjärnhinnan och i ögats näthinnor hade i stället orsakats av att kvinnan kraftigt skakat sin två månader gamla dotter eftersom barnet inte slutat skrika.

Enligt den rättsmedicinska undersökningen har skadorna uppkommit genom att barnet skakats kraftigt vid minst två tillfällen och kvinnan åtalas nu för grov misshandel.

I förhör säger den unga mamman att hon fått panik när dottern inte slutade skrika. Hon ska inte ha fått någon hjälp av pappan och visste inte hur farligt det var att skaka barnet.



Fy fu faan så hemskt!!!!


Julklappar

2009-12-07 @ 23:09:56
till mig själv :) Ja men vad tusan! Har knappt unnat mig själv något sen innan jag blev gravid och detta år har vi bestämmt att vi inte ska köpa några julklappar eftersom att vi ska till sälen men jag kände att jag ville ha några klappar så jag har köpt egna till mig själv :)

Denna klänning från nelly.com





och den nya hugo boss parfymen! Lääänge sedan jag doftade på något så underbart förutom Maja då ;)


Annars tycker jag att det är roligt att köpa julklappar! Maja har redan köpt till Liah, saknas en liten sak sen är det färdigt och sen ska jag köpa present/julklapp till Johanna och Caroline.. Johanna var det inte så svårt till med Carra, vad hunna önsker du dig?
Till Jimmy och till några andra har jag VÄRLDENS finaste julklapp till, är så jäkla nöjd!!

Puss och Gnatt

det var inte igår

2009-12-07 @ 12:25:26
Visst har jag blivit slarvig med att blogga??!!
Men Maja har varit sjuk, fortfarande jätte förkyld stackarn och hon har börjat kräva massa mer uppmärksamhet, gråter när man lägger henne på sin filt, filten som hon annars älskar!
Hon har börjat vrida och vända på sig, i morse vaknade jag av att hon hade fötterna på huvudkudden så jag fick möblera om lite i sovrummet så hon inte kan ramla ur sängen! Ser ganska så rörigt ut men så är det att ha barn!

Fick reda på att Emelie, Nicklas och Liah kommer hem redan nästa vecka och jag säger bara ÄNTLIGEN!! och sen koommer snart två norgebaggar hem och det ska också bli underbart roligt!

Annars så är det väl inget nytt på kartan! Har börjat ett nytt och sunt liv idag :D nu måste mamma kilona bort på ett bra sätt!!

Nu ska jag ringa frisören så jag kan snygga till mig lite innan jul och sen ska jag på ansiktsbehandling på torsdag!! Skönt med lite egen tid... :D


Snipp, snapp, snut så var sagan SLUT!!

2009-12-03 @ 18:54:02

Idag är det torsdag, bästa torsdag på hela veckan om man inte är sjuk för att det är öppnaförskoledags annars men idag blev det inställt!
Maja tycker annars att det är väldigt kul att sjunga och dansa med dom andra barnen!

Igår var det en hemsk dag, iaf på kvällen!
Maja började gråta hysteriskt på kvällen, som att hon fick jätte ont!
Tårarna sprutade och det kändes som att en kniv rörde om i mitt hjärta! USCH vad hemskt det är och när man inte fattar varför hon är ledsen!
Det hela slutade med att hon hade så mkt snor och slem i halsen så hon satte i halsen och fick inte luft! Jag drog upp henne ur sängen och slog henne på ryggen så det släppte, hon kräktes MASSA rakt ner innanför min tröja!
Svårt att veta vad man ska göra isånna tillfällen men hon somnade gott sen så det var skönt!
I sånna tillfällen är det inte kul att vara själv! FY FY!

Idag har hon fortfarande feber och hoppas på att det går över annars så ska jag ringa till doktorn, blir 4 eller 5 dagen med feber annars!

Nu har vi precis läst en liten saga om prinsessan Maja, det tyckte hon om!
titta här bara.. SÖTNÖTEN!! :D


Snipp, snapp, snut så var sagan SLUT!!

2009-12-03 @ 18:54:01

Idag är det torsdag, bästa torsdag på hela veckan om man inte är sjuk för att det är öppnaförskoledags annars men idag blev det inställt!
Maja tycker annars att det är väldigt kul att sjunga och dansa med dom andra barnen!

Igår var det en hemsk dag, iaf på kvällen!
Maja började gråta hysteriskt på kvällen, som att hon fick jätte ont!
Tårarna sprutade och det kändes som att en kniv rörde om i mitt hjärta! USCH vad hemskt det är och när man inte fattar varför hon är ledsen!
Det hela slutade med att hon hade så mkt snor och slem i halsen så hon satte i halsen och fick inte luft! Jag drog upp henne ur sängen och slog henne på ryggen så det släppte, hon kräktes MASSA rakt ner innanför min tröja!
Svårt att veta vad man ska göra isånna tillfällen men hon somnade gott sen så det var skönt!
I sånna tillfällen är det inte kul att vara själv! FY FY!

Idag har hon fortfarande feber och hoppas på att det går över annars så ska jag ringa till doktorn, blir 4 eller 5 dagen med feber annars!

Nu har vi precis läst en liten saga om prinsessan Maja, det tyckte hon om!
titta här bara.. SÖTNÖTEN!! :D


HJÄLP MIG!!!

2009-12-02 @ 16:10:23
Kan ni hjälpa mig att välja åkpåse till Majas vagn! Tänk på att vagnen är svart så allt passar ju!
Har redan en svart men nu vill jag ha en roligare som man kan byta med!

Skriv sen en kommentar om vilken ni röstar på.. TACK

1.


2.


3.


4.


Jag TROR jag tycker mest om 3:an faktiskt! elller har ni några andra som ni tycker är fina, ge mig aderssen isånnafall
Idag har jag sålt mina tradera kläder, tjänade nog 600 kr ungefär så nu kan jag köpa massa nya kläder till Maja! Det är väldigt kul så jag kommer att fortsätta!!
Mina ugg skor är fortfarande till salu för 800 kr.. i affär kostar dom 2200.. storlek 37 så om någon är intresserad så hör av er!


Nu ska jag börja med maten blir kyckling gryta ala Nina idag!

Feber och snorig näsa

2009-12-01 @ 20:53:40

min lilla sessa fick feber i natt.. 39 grader men botade det snabbt med panodil! men hon skrattar och leker och märker knappt att hon är sjuk (lik sin mamma) :D
Det jobbigaste är denna lilla näsa som jag får suga och spraya med koksalt, hon galsriker!
Jag hoppas på en lugn natt!
Nästa vecka ska jag på ansiktsbehandling och hujeda mig så skönt!

nähä nu ska jag ta hand om fjuklingen igen

Puss och kram


Denna plats här kommer ni kunna fylla med vad det är ni vill.Antingen har ni en profilbeskrivning i side menyn eller kanske använda den till reklam. Det finns oändligt många saker som inte har med den vanliga menyn att göra som skulle kunna placeras här :)
RSS 2.0