Maja är sjuk :(

2009-11-30 @ 09:08:50
Puuuh.. denna dagen har jag väntat på.. men hon är bara förkyld men det blir svårt att andas när hon äter, suger på nappen och ovant att hon måste andas genom munnen!
Stackars liten! hoppas hon inte får feber!!
Så idag blir det att hålla sig inne eller hålla sig inne tills hon blir frisk! Det blir bara frisk luft för hennes del dom kommande dagarna!

Nähä nu ska jag avnjuta en kopp kaffe medans lillan sover här brevid!



1:a advent!

2009-11-29 @ 10:50:50
Idag tänder vi första ljuset i våran stake! Snart julafton.. KUL! Jag ska ha julfrukost hemma hos mig sen ska vi vidare hem till min syster och kille! Majas första jul :)
och idag när det är advent så måste man ju vara adventfin :)




Igår var mamma, syster och jag + Maja i vimmerby och julhandlade lite! Till Maja köpte jag en klädstång som hon ska ha i sitt rum och mamma köpte en jätte fin mobil och en annan fin leksak till henne! Tänkte att jag skulle börja handla lite saker till hennes rum nu så slipper man köpa allt med en gång!

 Den här fick hon av mamma, fin va??

Hej igen :)

2009-11-25 @ 21:15:48
Det var ett tag sen jag skrev men det har varit mycket nu...Julstädat, bakat lussebullar, handlat till julpyntet och JULPYNTAT.. tusan vad härligt och vackert det ÄR!

Har precis kollat på bonden, jag undrar om han Roger (eller vad han nu heter) är lite utvecklingsstörd?? Han har inte alla hemma va??
Maja har däckat på filten på golvet, där somnar hon jämt, på bara några sek!
Hon har blivit stor min sessa, hon leker med sina leksaker nu också! Hon äter fortfarande ingen mat jag ger henne, idag köpte jag faktiskt frukpuré på BURK (jag som sa att jag aldrig skulle det) och hon kanske var lite mer intresserad av det!

Nu har jag börjat sälja Majas kläder på tradera! sälja så man kan köpa nytt.. onödigt att spara allt! Säljer även mina ugg skor där i storlek 37 om någon är intresserad, dom ligger på 150 kr än så länge,PASS PÅ! ni slipper att betala frakten om det är här i stan! tror inte att jag får mer än 800 :- för dom!

Imorgon blir det öppna förskolan! Vi har en fruktansvärt tråkig föräldrargrupp, Marie och jag har försökt flera gånger att boka träff där men ingen hör av sig och ingen kommer! Man tröttnar lite faktiskt! Det är ju roligt för barnen att ses och man ser att både Maja och Edith njuter och tycker det är jätte roligt med sång och dans!

Undra om det är någon som föder barn idag?? ;)


Va med och bjud.. knappt använda!

Bvc..

2009-11-20 @ 20:54:13
Idag har det hänt mycket! Vi har varit på Bvc o där vägde Maja, 7400 gram och 68 cm lång! HÄRLIGT!!! och sen så har hon vänt på sig, från rygg till mage och höll på att snurra ett varv till! Ni förstår inte hur lycklig man blir som mamma då :D
Gick på stan med mamma idag också och handlad en mössa, vantar och halsduk till Maja, jag har verkligen en mani på mösser till Maja :)

Håller på att göra Majas julkort som sagt men nu är det så att det är inte många av mina vänner som har adressändrat så nu ber jag er att skriva här era adresser om ni vill ha några julkort!!

Vill annars åka iväg till sthlm och handla lite! På Nk har dom ett underbart märke som heter Gap som har massa ursnygga babykläder.. tex dessa, hur söta är dom inte då!?!och självklart med saker jag hittar så går det inte beställa från internet










Visst är hon cool min lilla rockbrud??? :)



och sist men inte minst... Maja i tomtedräkt och NEJ detta är inte julkortet!!



Maja 4 månader

2009-11-19 @ 10:49:50

timmarna, dagarna och månaderna springer iväg, jag vill att tiden ska stanna! Man hinner ju inte njuta av bebis tiden! Jag älskar bebisar och jag saknar att vara gravid, vill ha massa barn (säger jag nu) :D
Nu har Maja fyllet 4 hela månader, igår då och det firade hon genom att verkligen asgarva för första gången! Jag grät och skrattade! Haha det var så roligt att höra, hon gav sig inte heller! Men det växlade snabbt till att hon blev jätte ledsen så att tårarna sprutade! Men det var bara lite magknip för efter ett tag så gjorde hon ett stort A :) sen sov hon hela natten lång!
Idag ska vi till stor och liten och sjunga av oss lite! Det blir kul.. ska försöka komma ihåg att springa in på elvan och hämta Majas gipsfot!

Igår i present av mig så fick Maja en ljusrosa hummel träningsoverall :D Kommer bilder på den när den är på!

Nu väntas tvätten och gröten till Maja


KRAAAM!!


Julkort

2009-11-16 @ 23:16:08
Oj vad jag har tagit kort på Maja, hur många som helst men det är precis som att hon blir sur för att jag sätter på henne olika kläder! Men jag hittade ett kort till slut som hon skrattade på så äntligen kunde jag skicka efter julkorten, jag är ju inte lika duktig som dom flesta andra som göra sina egna julkort!

Denna dag har förövrigt varit lugn! Maja har sovit halva dagen, vi badade i morse så hon blev nog trött av det! Senare på em så tog vi oss iaf en promenad upp till Jimmy på byggmax och sen förbi mamma och pappa på lite mat och för att låna mammas sytemkamera! Vilken skillnad på kort det blir, en sån ska jag köpa!

Nu ska jag fortsätta ut på nätet och kolla om jag hittar någon ny fin åkpåse till Maja, hon har en svart men det skulle vara roligare med någon finare när hon snart ska sitta i sittvagnen och sen ska jag beställa en röd body och röda strumpbyxor som hon ska ha till sin fin fina klänning på julafton!

Godnatt!





(Maja i sin fina dopklänning som jag hade när jag döpdes som mamma har gjort, fina va??)


En lugn och skön helg..

2009-11-15 @ 22:44:38

Helgen har varit skön, det har blivit många långpromenader och det behövs verkligen!  Det är ju så himla skönt, har ju inte varit världens bästa väder men det har ju varit skapligt varmt iaf! MEN eftersom att jag är rädd för att få mjölkstockning så tar jag alltid på mig för mkt kläder så jag svettas något fruktansvärt!
Idag gick jag hem till Jimmi, där Jimmy var! Var där i några timmar sen hade vi sällskap ner till stan för jag skulle till Frida och äta senat/champinjon paj med västenbotten ost! Där kan vi snacka om god paj! Var mkt godare än väntat!
Jimmi och Jimmy kom oxå förbi en sväng!
Nu är Maja och jag hemma och har precis kollat på Paradise hotell! Men vilka små pojkar som var med? Lammisar liksom!


Nu är det nog bestämmt att vi ska åka till kroatisen i augusti, hur härligt låter inte det då?? Jag kan tänka mig att åka till thailand i vår oxå, har tjatat lite på Jimmy men det finns nog inte tid för det!


Jag blir äcklad!!

2009-11-11 @ 22:53:34
Vet inte vad som har hänt med mig men jag har blivit så extremt känslig mot smutts och SPECIELLT hår.. Fyy det kryper på hela mig när jag tänker på det! Det finns över allt, funderar på att göra en Britney spears och raka av mig allt hår för det är mitt hår jag äcklas av.. det sitter på kläder, mattor, glovet och på Maja... USCH!! O damm... hur ofta behöver man städa?? Börjar bli orolig för mig alltså!! Kan va att jag är kompis med en väldigt pedant person, jo emelie karlsson.. kan hon har smittat mid måntro?? ;)

Idag har Jimmy, jag och Maja varit i Gamleby och kollat på möbler åt Jimpa.. Han köpte en divan soffa + fåtölj! Väldigt fint, blir lite avis men den kanske blir min också någon gång i framtiden, how knows?!
Men vilken jäkla bildfärd det var dit då! För det första så kan jag knappt köra bil längre, känner mig jätte osäker eftersom att jag aldrig kör bil längre + mina vindrutetorkare pajjade i regnet + inga vinterdäck (inget måste just nu kanske) + abs bromsen är urfunktion! OCH jag ska ha en pappa som är bilmekaniker! Illa STIG WESTER att min bil inte är tipp toppp :P

Har ni hört om den 3 månaders bebis som omkom häromdagen i Sundsvall, då barnvagnen stod utanför med bebisen i och mamman styrde med något och när sedan mamman går och kollar så är bebisen kvävd av en j*vla katt!! Jag har aldrig gillat katter och ännu mindre nu!! Fyy faan vad hemskt!!

Nu längtar jag till jul.. jag har det fortfarande så sommrigt här hemma och det blir lite kallt så nu vill jag få fram lite färger!









Godnatt Sverige


HUUJEDAMIG!!!

2009-11-09 @ 12:11:58
Oj vilken full späckad helgen, den tog nästan kål på mig! Puuuh.. Jag mår dåligt av för mkt stimm och stoj men det är nog för Majas skull.. Att jag inte riktigt har kontroll och man märker att Maja mår dåligt av det! Visst någon gång ibland men inte för ofta. Man märker att hon är trött efter denna helg, hon har inte kunnat sova så som hon brukar! Denna vecka ska bli en vilovecka för oss!
Skönt att dopet är över, har varit spänd inför det! Våra mammor har varit toppen som har hjälpt till så mkt, vet inte hur jag ska tacka er!

Snart kommer Marie hit på en kaffe och sen ska vi ta en långpromenad, det kan behövas kan jag lova!

Maja har börjat äta smakportioner! Har börjat med gröt, det mesta hamnar utanför :) hon lär sig nog snart att hon ska svälja! Måste man koka vattnet innan man ger henne? någon som vet??

Här kommer lite bilder från dopet




Sandra, jag och Maja innan vi ska gå in!



Jimmy och jag








Dopdagen

2009-11-07 @ 22:03:30
Är äntligen över! Maja Isabelle Mikaela Wester är nu döpt!
Gud så skönt att kunna pusta ut och slappna av! Tack min och Jimmys familj för all hjälp, vad skulle vi ha gjort utan er??
Igår stod jag och Jimmys mamma och gjorde smörgåstårter till säkert 60 pers fast vi inte var mer än 35 :) det tog sin tid även att Jimmys syster tog hand om Maja!
Denna dag började vid halv nio när Maja och jag vakna! Har fortfarande inte hänt något i hennes blöja sen förra lördagen och detta gjorde mig mest nervös eftersom att det kan komma när som, i dopklänningen, i finklänningen hon skulle ha efteråt eller på någon av oss i Majas närhet! Ombyteskläder packades ner till både mig och Maja iaf :D inget har hänt idag heller! Ajja...
Hon var jätte trött i kyrkan, men hon var ändå inte så ledsen! Hon hade koll på saker bakom oss som stod längst fram, alltså så visade hon inte ansikter för publiken.. På det sättet kanske man ska vänta till dom blir lite äldre och kan vara med på ett annat sätt! Hon som sjöng var jätte duktigt, det blev handens fem fingrar med Peter Lemarc och Du är allt med Sonja Alden! Efter detta sov Maja igenom hela kalaset :)
Allt var iaf jätte lyckat och dukningen var jätte fin! Ni ska få se bilder men jag glömde ju min kamra men Mamma tog massa + inspelning! Någon som vet hur man lägger upp videoklipp på bloggen??

Detta fick hon...









En hellokitty "lära gå vagn"
Gunghäst
Gungkanin
2 sagan om Maja
Fonder
Pengar
bestick
halsband med guldhjärta
halsband med 4 klöver
tripp trapp stol
365 korta sagor
dop ram
Bildhängare
Fårskin
+ massa mer

väldigt skönt att lägga upp benen nu iaf...

Första snön!

2009-11-04 @ 21:21:10
Idag har första snön fallit, det är så mysigt! Längtar tills man får julpynt, det blir lite mer liv i fönstrerna..
Så här kalt och trist är det i mitt fönster nu!          


    

Det blåste sådant idag så vi har faktiskt inte varit utanför dörren! Linda var här på em och sen kom Jimmy nu på kvällen och hälsade på! I morgon ska vi följa med Jimmy och kolla på dopkläder till honom! Jag ska köpa mig ett diadem till dopet oxå, undra om dom har sånt som jag söker men tror jag såg ett på ogräs!

Jag tror jag ska beställa dessa till Maja..  Vad tycker ni? söta va??
Annars är det väl rätt så lugnt! Skulle vilja träna men det dröjer nog ett tag, efter jul ska jag börja på tjust iaf!
Nähä nu blir det Johan Falk...


♥Tack alla mina underbara vänner att ni finns ♥


Ny choklad

2009-11-03 @ 17:54:03

Marabou vinter, massa konstiga saker i, nejlikor och sånt men jag måste erkänna att den var rätt så god! Smakade pepparkakor!


Idag har jag varit på långpromenad med Marie och sen blev det sångstund på elvan! Maja är alltid lika trött efter det men det blir väldigt mkt intryck, man är säkert 20 mammor + 20 barn och ibland är pappor med oxå så det är verkligen full rulle! Vi gjorde gipsfötter oxå, hoppas Majas blev bra! Ska nog göra en vänster fot också!

Jag ringde till babyproffsen i Kalmar förut för att mamma och pappa ska köpa en tripp, trapp, trull stol till Maja i dop present så jag skulle höra om den fanns inne, vet ni att det kostar 2 tusen kr?! för en barnstol.. men men det är sånt som behövs!

Mickahela (Majas faster) skickade hem ett slags kedjebrev till oss idag med en tia lott i och sen ska man skicka brevet med ny lott i till 4 st! Roligt va?? Vann tyvärr inget men sicken rolig grej!

Nähä om jag skulle sätta mig och pyssla lite med sakerna till dopet...

Jag skulle vilja

2009-11-02 @ 18:11:38
Vinna 1 miljon kr.. puuh.. det är ju så roligt att handla saker, speciellt till min lilla prinsessa! Men pengarna bara rinner av kontot :S behöver mer :)

Idag har jag köpt denna fina klänning



Och sen dessa strumpor



denna dag i förövrigt har varit kaotisk men hoppas på förbättring! Blir galet när man är så arg att man inte kan tänka! Det jobbigaste är att folk i ens närhet blir drabbade.. och jag som person tycker det är jobbigt att belasta folk, jag vill klara mig själv och mina egna problem själv! Jag hatar att be om hjälp, jag sliter ut mig själv 200% ist och det kanske också är fel för man får faktiskt be om hjälp ibland!

Hoppas alla kommer på dopet på lördag att inte någon drar sig ur! Skulle vara tråkigt för det är ju ändå Majas dop och det är inte hennes fel att saker är som dom är, tycker inte hon ska bli straffad för att saker är röriga just nu! Vi får alla göra det bästa av situationen!!

Idag kom Sofie till stan och på fredag kommer Stina från gotland hit, det var säkert 2 år sen vi sågs!!

Nähä, bäst att fortsätta med städningen

TJAO TJAO

Är det någon som har erfarenhet om dessa?? vet inte om jag ska köpa en sån till Maja eller är det en onödig sak?



Kul!!!

2009-11-02 @ 09:16:15
Det skulle vara roligt att veta vilka som läser ens blogg??!! skriv ditt namn och om du har ev én egen blogg, kul att läsa andras oxå!!

Denna plats här kommer ni kunna fylla med vad det är ni vill.Antingen har ni en profilbeskrivning i side menyn eller kanske använda den till reklam. Det finns oändligt många saker som inte har med den vanliga menyn att göra som skulle kunna placeras här :)
RSS 2.0